Kategóriák

Vásárlási feltételek

WEB ÁRUHÁZ CSAK a MOHÁCSIAKNAK MŰKÖDŐ ÁRUHÁZ!!!!

Tisztel Vásárló !!!

Tájékoztatom önöket, hogy a WEB ÁRUHÁZ CSAK a MOHÁCSIAKNAK MŰKÖDŐ ÁRUHÁZ!!!!

Ez a WEB oldal csak egy szűkkörű vásárlói körnek létrehozott oldal ,ahol az alábbi feltételekkel lehet rendelést leadni:

  1. Mohácsi lakosú
  2. Tudomásúl veszem a Bencze Cég árait, és Szállítási feltételeit
  3. Tudomásúl veszem, hogy a WEB oldal, csak egy tájékoztató jellegű oldal, amiben a Bencze Cég készlet alapján tud szállítani.
  4. Tudomásul veszem, hogy a tájékoztató oldal áraihoz képest az árváltozás jogát fenttartja a Bencze Cég, amiről egyeztet a vevővel telefonon. (ha az módosúl)
  5. A kiszállítás és átvétel időpontjáig, mind a Szállító, mind a Vevő részéről módosítható a leadott rendelés.
  6. A kiszállítást  a Bencze Cég autója végzi így a cég képviseletében a sofőr tud tájékoztatást adni és az ellenértéket is neki kell fizetni.
  7. Az oldal elsősorban tájékoztatást ad az árakról, a megtalálható termékekről, csak a strukturális, és egyszerűbb átláthatóság érdekében létrehozott oldal, tehát nem egy általános Webáruházként működő oldal. A rendeléseket e-mailben is és telefonon is le lehet adni a Bencze Cég-nél megtalálható számon és címen.
  8. Tudomásul veszem, hogy a göngyöleget tartalmazó termék esetében vagy biztosítok cseregöngyöleget, vagy módosúl a vételi ár a göngyöleg értékével!
  9. A kiszállítást 48 órán bellűl vállaljuk!
  10. Minimum rendelés 10 000 Ft-
Webáruház készítés